Uw woonwens

Uw woondroom realiseren, is onze ambitie.

Het kopen van een huis is een spannend proces waarbij u voor vele keuzes komt te staan. Wellicht heeft u de wens om op een eigen kavel een woning te laten bouwen of bent u opzoek naar een project waarbij we uw wensen voor de finishing touch laten bepalen.

Het doel is dat de klant zoveel mogelijk wordt ontzorgd in zijn keuze- en uitvoeringsproces. Zaken die we altijd meenemen in ons ontwerp zijn bijvoorbeeld isolatie, energie, gezondheid en comfort. Dat doen we als coach om uw woonwens te vertalen naar een gezond gebouw. En werken het uit als regisseur zodat u krijgt wat wij beloven en u ontzorgen in elk stadium. Van het verkrijgen van uw bouwvergunning tot de keuze in materialen tot de uiteindelijke oplevering. In elke fase heeft u één vast aanspreekpunt en middels onze eigen app kunt u het gehele proces volgen en wordt u op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. We testen uw woning tijdens de bouwfase en laten het certificeren bij de oplevering.

Wij geloven in een integraal ontwerp waarbij alle thema’s goed op elkaar afgestemd zijn. Dat noemen wij woning ontwikkeling 2.0. Daarbij kies je niet voor een aannemer maar voor kwaliteit. Een gezond gebouw, met een goede luchtkwaliteit, verantwoorde materialen en lage energierekening. Daarvoor moet je samenwerken met experts en goede bouwers. 

Kernwaarden

  • Passief huis (label/keurmerk)
  • 54% minder CO2 uitstoot
  • Snel bouwsysteem
  • Uitstekende thermische prestaties
  • Woning heeft hoge waardevastheid
  • Gezond om in te wonen!
Deel deze pagina